AKTUELNO

David tokom svog izlaganja sve vreme vrdao da odgovori na pitanje novinara.

Ove večeri učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" odgovaraju na pitanja novinara, a prvo pitanje uputio je urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ukućanki Ani Korać koja je u vezi sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je od ove zadrugarke želeo da čuje da li i dalje smatra da David i Aleksandra Subotić nisu bili u ozbiljnoj vezi, već da su njihovu ljubav podržavali samo fanovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorila ono što je meni David pričao. Komentarisala sam njihovu vezu ovde i šta sam videla. Rekla sam da ne želim da ulazim u te njihove svađe, jer po meni ni David ni Aleksandra nisu iskreni i da lažu oboje. Po meni su njihovu vezu vodili drugi ljudi i za mene je to bila fan veza. On je meni rekao da je on i te kako nju voleo i da su bile emocije, ali da se to vremenom ugasilo - govorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Strast je nestala kada sam se ja vratio iz Amerike. Strast se ugasila. Ja Aleksandru poštujem, ali tu nije bilo strasti. Ja sebi nisam u tom momentu priznao da sam zaljubljen u Anu Korać - pravdao se David.

Foto: TV Pink Printscreen

On sve laže i užasno je kontradiktoran. Nije te gušilo kada si pare primao na račun. On laže i sebe i svoju novu devojku, ali mene ne može. Uplašio si se. Baš je vaša veza čista. Ti si meni rekao da se plašiš kamera i da ne možeš da imamo s*ks! Žao mi je što sam izgubila dve godine na takvog foliranta i prevaranta. Na koga si mislio dok smo imali s*ks, na Lazara? Ako se ugasila strast onda si mislio na Lazara ili na Anu... Trebala sam na vreme da te šutnem - govorila je Aleksandra Davidu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo žao to što je ona uradila ovde. Ana je u meni probudila ono što ja nisam mogao da kontrolišem. Šta da radim? Meni je bitno da mene Ana razume - nastavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je žao? Pa ti si me nagovarao da udarim nekoga, ima snimak! Što nisi izašao sa mnom? Gledaš me u oči i lažeš! Gledaš u pod ili u kameru... Ti si dečko kreten! Kada si razvalio štalu i otvorio mi da izađem, zašto nisi izašao sa mnom? Kajem se zbog veze sa tobom! - pričala je Aleksandra.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#David Dragojević

'